Outplacement

Het begeleiden van jouw medewerker naar een nieuwe stap in hun loopbaan.

Wat is een outplacement?

Er is geen werkgever te vinden die er plezier in heeft om medewerkers te ontslaan. Helaas kan het soms niet anders. De organisatie krimpt of de medewerker zit niet goed op zijn plek. Voor alle partijen betekent dit een vervelende situatie. David Adviesgroep kan jou helpen. Wij begeleiden jouw medewerkers graag naar een nieuwe stap in hun loopbaan.

Wat is onze werkwijze?

Jouw medewerker krijgt een nieuwe en bijzonder resultaatgerichte methodiek aangereikt. In deze methodiek leert jouw medewerker om zichzelf op een vernieuwende en onderscheidende manier aan toekomstige werkgevers te presenteren. De aanpak is bijzonder resultaatgericht opgezet en er wordt tijdens de (trainings)dagen daadwerkelijk geoefend met gerichte manieren waarop jouw medewerker zich aan toekomstige werkgevers kan presenteren. Van deze aanpak gaat niet alleen een bijzonder motiverende werking uit, deze is eveneens erg succesvol.

Het resultaat voor jouw medewerker!

Er wordt aan de hand van duidelijke doelstellingen en tijdslijnen gewerkt, waardoor jouw medewerker met zelfvertrouwen de arbeidsmarkt tegemoet treedt. De terugkeer in het arbeidsproces wordt hierdoor aanzienlijk versneld.

 

Hier wil ik wel graag meer over weten!

Klik hier