Onze diensten

Waarmee wij jou ondersteunen

Selecteren

Selectie Assessment

Een Selectie Assessment is een psychologische beoordelingsmethodiek die als doel heeft om binnen een relatief korte tijd een goed beeld te krijgen van de kwaliteiten, capaciteiten en vaardigheden van een deelnemer.

Selectie Scan

Een Selectie Scan is minder uitgebreide vorm van een Selectie Assessment, maar heeft eveneens als doel om een goed beeld te krijgen van de kwaliteiten, capaciteiten en vaardigheden van een deelnemer.

Executive Assessment

Het beoordelen van de topfuncties in een organisatie is een vak apart. De nadruk ligt hierin veel meer op leiderschap, persoonlijke effectiviteit, organisatiesensitiviteit en strategieontwikkeling.

Ontwikkelen

Ontwikkel Assessment

Het Ontwikkel Assessment wordt ingezet om te bepalen in hoeverre een medewerker in staat is om door te groeien in een bepaalde richting, dan wel naar een specifieke functie.

Coaching

Coaching is een individuele vorm van begeleiding die 5 tot 10 sessies duurt en waarmee wij jouw medewerker helpen zich te ontwikkelen op het professionele of persoonlijke vlak.

Gedragsgerichte Coaching

Gedragsgericht coachen zetten wij in voor professionals die al getraind en ervaren zijn in hun functie en werkveld, maar die hun bekwaamheid op bepaalde vlakken verder willen vergroten.

Uitstromen

Carrière Assessment

Het Carrière Assessment geeft jouw medewerker richting bij vragen over hun loopbaan en kansen op de arbeidsmarkt.

Outplacement

Bij een outplacement begeleiden wij jouw medewerkers graag naar een nieuwe stap in hun loopbaan.